Openslaande garagedeuren

Bent u op zoek naar een nieuwe openslaande garagedeuren voor uw garage of schuur? Bij HBopeners vindt u de mooiste garagedeuren en sectionaaldeuren van de Benelux. De openslaande garagedeuren zijn hier een mooi voorbeeld van, omdat het een echte verrijking is van de buitenkant van uw woning. Ze ogen zeer modern en zijn bovendien behandeld met een weerbestendige en duurzame coating. Het is de investering meer dan waard! Daarnaast is dit een zeer praktische oplossing in vergelijking met een sectionaaldeur. 
> Wij kunnen openslaande garagedeuren aanbieden vanaf ongeveer 1799 euro incl. btw (*o.b.v. 2500x2000 - standaard kleur - houtnerf afwerking) 

Voordelen HB openers garagedeuren

✓ Uitstekende isolatie: De deuren zijn voorzien van een moderne isolatielaag en rubbers om o.a. tocht tegen te gaan.  
 Inbraakbeveiliging: De deuren geleverd met dievenklauwen/pennen. Ook is de deur voorzien van een 3 punt slot. 
 Gebruiksgemak: De garagedeur is met bediening door het hele gezin eenvoudig te openen. 

Openslaande garagedeur van HB Pro Line

De openslaande sectionaalpoorten van Pro Line zijn van topkwaliteit en tegen prijzen uit het middensegment. Verder hebben de openslaande deuren de volgende specificaties:

  • 5 jaar garantie op panelen en profielen
  • PU geïsoleerd: 45kg/m3
  • Thermisch verzinkt: Sendzimir-systeem
  • Warmtegeleidingsvermogen: 0,14 W/mk
  • Warmteoverdrachtscoëfficiënt: 0,53 W/m2k

Meerdere specificaties vindt u op de productpagina’s

Elektrische of handmatige openslaande deuren

U heeft de keuze uit handmatige of elektrische bediening. De standaard openslaande deuren zijn handmatig, maar met de hekopener voor openslaande deuren maakt u eenvoudig een elektrische poort. Met de hekopener kunt u met één druk op de knop de openslaande deuren tot ongeveer 100 graden openen.

Op maat gemaakte garagedeuren 

Op de productpagina’s kunt u de benodigde informatie invullen om een op maat gemaakte garagedeur aan te vragen. Hiervoor moet u de dagmaatbreedte, dagmaathoogte, afwerking, kleur en eventuele toevoegingen (met raam of glas) aangeven. U krijgt na het invullen van de informatie een vrijblijvend prijsvoorstel voor uw op maatwerk openslaande garagedeuren.

Elke openslaande garagedeur wordt geheel op maat voor u gemaakt. Dit is op de millimeter nauwkeurig, dus het is belangrijk om de deuropening zo precies mogelijk op te meten

Hoe meet u het goed op?

Stap 1: Meet de breedte van de deuropening (A)

Bepaal de dagmaatbreedte van het deurgat door de volledige breedte van de opening te meten. U meet van de kopse kant van de linker muur naar de kopse kant van de rechtermuur op drie verschillende hoogtes. Gebruik de kleinst genomen maat.

Stap 2: Meet de hoogte van de deuropening (B)

Meet de hoogte van de opening vanaf de dorpel tot de latei boven de deuropening. Meet op drie verschillende punten en gebruik de kleinst genomen hoogte.

Snelle verzending & Inclusief montage mogelijk 

We nemen uw bestelling in onze reguliere levering vanuit de leverancier mee. Dit betekent dat de openslaande garagedeuren een maximale levertijd van 9 weken hebben. U kunt kiezen voor een snellere levertijd (+- 6 weken), maar hier betaalt u wel extra voor. Standaard worden de garagedeuren geleverd met een installatiehandleiding. Levering inclusief montage is tegen scherpe tarieven ook mogelijk.

Bestel direct of vraag een vrijblijvende offerte aan 

Bij HBopeners is het mogelijk om direct een maatwerk garagedeur in de webshop te bestellen. Klik simpelweg op een product naar keuze en selecteer de door u gewenste specificaties (kleur, afmetingen, afwerking en eventuele toevoegingen). Uw order gaat dan direct naar de fabriek voor productie. Toch liever eerst even overleggen met één van onze medewerkers? Of heeft u specifieke wensen die niet genoemd staan op de productpagina’s? Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan via de e-mail. Bijna alle denkbare opties, kleuren en stijlen zijn mogelijk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!

  • Stuur uw offerteaanvraag naar info@hbopeners.nl;
  • Probeer zo concreet mogelijk uw wensen qua kleur en functionaliteiten te beschrijven;
  • Het is prettig als u enkele foto’s van de binnen- en buitenzijde van uw garage meestuurt (dit is geen must)
  • Twijfelt u over bepaalde zaken? Geef dat gerust aan, onze productspecialisten geven graag vrijblijvend advies

Openslaande garagedeuren

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2011 - 2024 HBopeners.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel