Elektrische garagedeur

De mogelijkheid om een garagedeur met elektrische bediening af te leveren is voor ons niet meer dan normaal. Ons bedrijf is namelijk volledig gespecialiseerd in het automatiseren van hekken, poorten, deuren en garagedeuren. Een elektrische garagedeur biedt een hoop extra gemak en het brengt slechts een kleine meerprijs met zich mee. Met één klik op de knop van uw compacte handzender opent en sluit de garagedeur in enkele seconden. Interesse? Klik simpelweg op uw favoriete garagedeur en kies de gewenste aandrijving onder ‘’Bediening’’. Zowel onze ProLine als BasicLine producten zijn elektrisch leverbaar.

Naast onze standaard garagedeuropeners uit de HBJR serie bieden wij ook een snellere ProLine motor aan, en een WiFi garagedeuropener voorzien van geintegreerde WiFi module met APP. 

Soorten aandrijving bij een elektrische sectionaaldeur

Bij een automatische garagedeur heeft u de keuze uit twee soorten aandrijving (of ‘’motor’’). Allereerst kunt u kiezen voor elektrische aandrijving met tandriem. Een tandriem is sterk, onderhoudsvrij en vrijwel geruisloos. Nóg goedkoper, maar minstens net zo betrouwbaar, is een sterke en robuuste ketting. Ook deze is 100% vrij van onderhoud. Bij beide soorten aandrijving worden gratis twee compacte handzenders meegeleverd. Elektrische aandrijving is overigens geen must. U kunt ook kiezen voor handmatige bediening en op een later moment alsnog een garagedeuropener los bestellen.

Huidige garagedeur elektrisch maken? Ook dat kan!

Wilt u profiteren van de voordelen van een elektrische garagedeur, maar twijfelt u nog over de aanschaf van een nieuwe garagedeur? Bijvoorbeeld omdat uw huidige garagedeur nog relatief nieuw is en vervanging geen must is? Geen probleem, het is ook mogelijk om uw huidige garagedeur uit te breiden met elektrische aandrijving. Kijk voor meer informatie en alle producten bij onze selectie garagedeuropeners.

Kosten elektrische garagedeur

De kosten van een elektrische garagedeur zijn met name gebaseerd op de afmetingen, specificaties en eventuele maatwerk opties. De meerprijs voor elektrische aandrijving t.o.v. een garagedeur met handmatige bediening bedraagt slechts €129,- tot €229,-. Dit is voornamelijk afhankelijk van de gekozen maat garagedeur (i.v.m. het gewicht). Een grotere garagedeur is zwaarder, waardoor een sterkere motor nodig is. 

De voordelen op een rijtje

Expert op het gebied van deurautomatisering
 Beste prijs-kwaliteitverhouding van NL
 Hoog beoordeeld met een 8,9 (>3000 klantbeoordelingen)
 Deskundig advies van productspecialisten 
 Zelf te installeren met onze installatiehandleiding en montagevideo 
 Inclusief montage (indien gewenst) tegen scherpe tarieven.

Elektrische garagedeur

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2011 - 2024 HBopeners.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel