Automatische garagedeuropener: Uw garagedeur elektrisch maken

Behoefte aan elektrische aandrijving van uw garagedeur? Bij HBopeners vindt u een uitgebreid assortiment elektrische garagedeuropeners uit de HBJR-serie om uw garagedeur elekrisch te maken! Deze producten worden soms ook wel aangeduidt als ''garage motor'' of ''garagedeur motor''.

Met één druk op de knop uw garagedeur openen? Comfortabel bedieningsgemak wordt geboden door het gebruik van een elektrische garagedeuropener. Bij HBopeners vindt u diverse garagedeuropeners uit de HBJR-serie met een gemotoriseerd systeem, die eenvoudig te integreren zijn bij bestaande en nieuwe garagedeuren. De garagedeuropeners worden standaard geleverd met een kettingaandrijving en kunnen tevens geleverd worden met een sterke en extra stille tandriemaandrijving. Beide zijn over de volle lengte beschermd, hebben een directe aansluiting aan een stopcontact en beschikken over CE en TÜV Sud certificatie.

Functionaliteiten elektrische garagedeur motor

De garagedeuropeners uit de HBJR-serie worden geleverd met twee handzenders, die direct ingeleerd zijn door de zelflerende ontvanger met beveiliging, en beschikken over een wisselende frequentiecode. U sluit de garagedeur automatisch met tijdinstelling. De transformer is zo ontwikkeld dat deze in stand-by stand slechts 3W per uur gebruikt in plaats van 12W. Noodontgrendeling, hindernisherkenning, automatische LED-verlichting en een Soft-start en Soft-close functie maken de garagedeuropeners compleet. Onderhoudsvrij, grotendeels vooraf gemonteerd en eenvoudig in gebruik; dat is een garagedeuropener van HBopeners!

Heeft u ook een hek of poort? Bekijk dan ook onze hekopeners.

elektrische aandrijving garagedeur opener

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2011 - 2024 HBopeners.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel