Automatische Hekopener
Uw hek met één druk op de knop openen en sluiten? Bij HBopeners vindt u hekopeners van Easyswing en Granswing voor een voordelige prijs!

Een elektrische hekopener zorgt voor optimaal bedieningsgemak en opent en sluit uw hek binnen enkele seconden. HBopeners heeft een uitgebreid assortiment poortopeners van Easyswing en Granswing voor enkele en dubbele hekken en openslaande garagedeuren. Deze hekopeners zijn eenvoudig te installeren met behulp van de Nederlandse handleiding en zijn grotendeels vooraf gemonteerd. Ook montage is mogelijk. 

Een complete hek aandrijving
Een poortopener wordt altijd geleverd met twee handzenders, is verzekerd tegen roest en instabiliteit en is veilig te gebruiken door de laagspanningstechniek en de automatische systeemstop bij een obstakel. De hek motoren werken op 24V en zijn krachtiger dan andere hekopeners, die werken op 12V. In stand-by stand gebruiken de hekopeners slechts 3W per uur in plaats van 12W. Een zelflerende ontvanger met beveiliging, regelbare krachtinstelling en acht verschillende automatische sluitingstijden op de controlbox, bieden volop instelmogelijkheden.

Met twee jaar garantie, CE certificering en diverse aanvullende accessoires, zoals een back-up batterij, is een doe-het-zelf hekopener van HBopeners een aanwinst voor uw poort of openslaande garagedeur!

© 2011 - 2022 HBopeners.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel