Automatische Hekopener of poortopener

Uw hek of poort elektrisch maken en met één druk op de knop openen en sluiten? Bij HBopeners vindt u hekopeners van Easyswing en Granswing voor een voordelige prijs!

Een elektrische hekopener zorgt voor optimaal bedieningsgemak en opent en sluit uw hek binnen enkele seconden. HBopeners heeft een uitgebreid assortiment poortopeners van Easyswing en Granswing voor enkele en dubbele hekken en openslaande garagedeuren. Deze hekopeners zijn eenvoudig te installeren met behulp van de Nederlandse handleiding en zijn grotendeels vooraf gemonteerd. Ook montage is mogelijk. 

Een complete hek aandrijving

Een elektrische poortopener wordt altijd geleverd met twee handzenders, is verzekerd tegen roest en instabiliteit en is veilig te gebruiken door de laagspanningstechniek en de automatische systeemstop bij een obstakel. De hek motoren werken op 24V en zijn krachtiger dan andere hekopeners, die werken op 12V. In stand-by stand gebruiken de hekopeners slechts 3W per uur in plaats van 12W. Een zelflerende ontvanger met beveiliging, regelbare krachtinstelling en acht verschillende automatische sluitingstijden op de controlbox, bieden volop instelmogelijkheden.

Met twee jaar garantie, CE certificering en diverse aanvullende accessoires, zoals een back-up batterij, is een doe-het-zelf hekopener van HBopeners een aanwinst voor uw poort of openslaande garagedeur!

Hekopener voor elektrische openslaande garagedeuren
Met deze set elektrische poortopeners kunt u uw openslaande garagedeuren of naar buiten draaiend hek voortaan met één druk op de knop openen. Deze complete set met hek motoren is speciaal samengesteld voor montage op naar buiten draaiende deuren of hekken. De Easyswing 250/TR260 of Granswing 500 motoren zijn vanwege de grote slag en het hoge koppel het meest geschikt voor montage op naar buiten draaiende hekken of garagedeuren. Bij deze sets leveren wij standaard de uitgebreidere montage beugels. Dit maakt het bij openslaande deuren vaak gemakkelijker om de juiste montagepositie te krijgen. Met deze motoren kunt u uw openslaande garagedeuren tot ongeveer maximaal 100 graden openen. Klik hier om de elektrische hekopener voor openslaande deuren te bekijken. 

Tip: bekijk ook onze garagedeuropeners.

elektrische hekopener poortopener

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2011 - 2024 HBopeners.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel