Garagedeur of sectionaaldeur met loopdeur

Is uw huidige garagedeur aan vervanging toe? Of bouwt u een nieuw huis? Steeds meer mensen kiezen voor een sectionaaldeur met loopdeur. En wij snappen volledig waarom! Een loopdeur ziet er chique uit, maar het biedt vooral diverse functionele voordelen. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om snel even iets te pakken uit (of opbergen in) de garage, zoals een fiets, de tuinslang of gereedschap. Een loopdeur is daarbij kindvriendelijker dan een garagedeur zonder loopdeur. Bovendien wordt het een stuk eenvoudiger om de garage even te luchten, zonder dat men vanaf de straatzijde naar binnen kan kijken. Een loopdeurfunctie biedt dus ook een stukje extra privacy.

Kies uw eigen RAL-kleur en/of afwerking

Let op: een geïntegreerde loopdeur is een maatwerk optie welke niet genoemd staat bij onze standaard garagedeuren. Doordat het product speciaal voor u op bestelling wordt geproduceerd in onze fabriek, bedraagt de levertijd 4 tot 9 weken. Tevens heeft u de optie om andere elementen (zoals de afwerking en kleur volledig) naar wens te personaliseren. Een raam toevoegen voor extra lichtinval behoort ook tot de mogelijkheden. Hier vertellen we u graag meer over.

Elektrische garagedeur met loopdeur 

Nog meer gemak? Kies dan een garagedeur met loopdeur én elektrische aandrijving. Er wordt standaard een deursensor meegeleverd, zodat u de garagedeur niet kunt bedienen op het moment dat de loopdeur open staat. Met ons ruime assortiment garagedeuropeners kunnen we u voorzien van een grote diversiteit aan passende oplossingen. Zo vindt u in onze webwinkel elektrische aandrijvingen, bijvoorbeeld met ketting (100% onderhoudsvrij) of tandriem (vrijwel geruisloos). Maak uw garagedeur met loopdeur elektrisch en profiteer van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Deskundig advies nodig voor uw nieuwe garagedeur? We helpen u graag verder!

Garagedeur met loopdeur prijs

De meerprijs voor het laten integreren van een loopdeur in uw nieuwe garagedeur bedraagt €895,- incl btw met enkel slot mechanisme. Liever een driepuntssluiting voor maximale inbraakveiligheid? Ook dat kan! Bij een driepuntssluiting is de loopdeur aan de onder- en bovenzijde en in het midden vergrendeld. De meerprijs voor dit type slot bedraagt €175,- incl btw. De loopdeur is standaard al grootendeels vooraf gemonteerd voor u in de fabriek. Dit bespaart tijd bij de installatie. 

Loopdeur specificaties

U kunt zelf aangeven of u de loopdeur links, midden of rechts gepositioneerd wilt hebben. Daarnaast kunt u ook aangeven of de loopdeur links of-rechts draaiend moet zijn. De standaardmaat van een loopdeur in een sectionaaldeur bedraagt 80x200 cm. De drempel is laag (3 cm) voor een gemakkelijke doorgang. Een loopdeur van HBopeners beschikt bovendien over vingerknelbeveiliging en een gratis meegeleverde deurdranger. Ook het deurbeslag wordt kosteloos meegeleverd. Kortom, geen extra kosten meer!

Garagedeur met loopdeur

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2011 - 2024 HBopeners.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel