Aanbieding

Actiepakket: Fotocellen + Codeslot + Elektrisch slot

Vorige Artikel 9 van 27 Volgende
€ 144,85 € 99,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Accessoire Actiepakket met drie handige accessoires. Van €144,85 voor €99,-

Elektrisch slot:

Dit elektrische slot dient ervoor dat uw hek/garagedeuren extra goed gesloten blijven. Fijn in een situatie waarin veel speling zit op de poortdelen of wanneer er veel wind staat op het hek. Het is niet perse noodzakelijk om dit te monteren op uw hek. Het is een extra vergrendeling van uw hek. 

Er valt een pin (aan de onderzijde) in de stopper/grondplaat, zodat het hek ook niet kan gaan klapperen. Dit systeem is aan te sluiten op de Easyswing en Granswing hekopener en kan makkelijk worden bediend door middel van de handzenders.

Met de meegeleverde sleutels kunt u, in geval van stroomuitval, het slot handmatig bedienen. Normaliter heeft u geen sleutels nodig, want als u de hekopener laat werken, gaat als eerste de pin van het slot omhoog en bij het sluiten valt de pin tegen de openstaande kant van de stopper, en valt vervolgens de pal naar beneden in het gat van de stopper. Het elektrisch slot wordt geleverd inclusief grondplaat. 


Standaardprijs: €59,95

Fotocellen:
Als er iets of iemand tussen sensoren staat, voorkomen deze sensoren dat uw hek kan sluiten of openen. Het is dus een extra beveiliging bij  het openen en sluiten van de opener.
 
Bepaal een geschikte plaats voor de fotocellen. De fotocellen dienen recht tegenover elkaar uitgelijnd te zijn. De sensoren kunnen éénvoudig op de motor worden aangesloten.

Standaardprijs: €34,95

Draadloos codeslot:
Met dit codeslot is het mogelijk om de poort te openen door middel van een zelfingegeven code.

  • Het is mogelijk om zelf een code in te stellen.
  • Toegangsbeveiliging door middel van een twee tot zescijferige code.
  • Weerbestendige behuizing.
  • 2 kanaals

Standaardprijs €49,95

© 2011 - 2020 HBopeners.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel