Schuifhekopener A-Track 300

Artikel 1 van 4
€ 299,00 (inclusief btw)

Uw schuifhek automatiseren doet u met de schuifhekopener A-Track 300, die een maximale trekkracht heeft van 300 kg en geschikt is voor een hek met een breedte tot 6 meter. Openen gaat snel en stil: 13 meter per minuut met slechts ≤60 dB. De schuifhekopener wordt geleverd met een 4 meter nylon rails. 

De schuifhekopener is geschikt voor interne en externe schuifhekken en ook ontworpen voor installatie op bestaande manuele poorten. De A-Track 300 is uitgerust met een intelligente microprocessor en levert een grote energiebesparing, hoge snelheid, een hoog koppel en is extra stil. Deze schuifhekopener heeft ook nog extra functies:  soft start en soft stop, betrouwbare rollende code-technologie.

  • Inclusief twee handzenders
  • Inclusief 4 meter nylon rails (slijtvast). Verlengen is mogelijk d.m.v. extra rails.
  • Obstructie detectie
  • Soft start en soft stop
  • Batterij Back-up in geval van stroomuitval
  • Kan gebruik maken van zonne energie
  • Elektriciteitskabel van 1,5 meter

Bekijk de beschikbare hekopener accessoires.
Bekijk de handleiding.

*Wat zijn de veiligheidsregels t.a.v. elektrische poortopeners?
De schuifpoortopeners en hekopeners op zich hebben allen een veiligheidscertificaat en een CE toelating. Dit betreft echter alleen de motor zelf. De motor gaat deel uitmaken van een poort met een draaisysteem en een motor. Dan wordt het een andere situatie. Er bestaat een bewegend geheel waar een beknelling kan ontstaan. Onze 24v systemen beschikken standaard over obstructiebeveiliging. De gevoeligheid hiervan is instelbaar in verschillende gradaties via de printplaat. Wij raden dan ook aan om de poort of het hek te beveiligen met fotocellen en te voorzien van een noodstop zodat de motoren altijd gestopt kunnen worden. Maak een overwogen risico inschatting voor montage en gebruik van de poortopener. Gaat u gebruik maken van automatisch sluiten? Gaan er veel verschillende personen/objecten gebruik maken van het systeem etc? 
Een set fotocellen kan gebruikt worden als beveiliging van het draaigebied van de poort. Deze worden geplaatst tussen de poortpalen en achter de poort wanneer deze geopend is. Het gehele draaigebied van de poort is dan beveiligd. Wanneer zich binnen het draaigebied van de poort een obstakel bevindt, zal de poort zal daarop reageren. 
https://www.hbopeners.nl/a-35747847/accessoires-hekopener/fotocellen/#description
https://www.hbopeners.nl/a-54344443/accessoires-hekopener/fotocel-met-reflector/#description

Specificatie Omschrijving
Lengte 27 cm
Breedte 19,5 cm
Hoogte 29,5 cm
Gewicht per motor 11 Kilo
Afmeting rails 400 Centimeter
Certificatie CE
Inhoud verpakking - Motor
- 4 meter rails
- Twee handzenders
- Bevestigingsmateriaal
Motor 24 Volt
Netspanning 220 Volt
Garantie 2 Jaar
Snelheid 13 m/min
Frequentie handzender 433.92 Mhz
Verzending Gratis, elke werkdag.
Voor 15u besteld, vandaag verstuurd.

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2011 - 2024 HBopeners.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel